Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelytila

IDEA DOOR

Näyttelytila Guangzhou Design Weekin 2012 C&C -paviljonki on moniulotteinen ja synkroninen avaruuslaite. Neljään suuntaan laajennetut ikkunat ja ovet toteuttavat älykkään muuntamisen ja vuorovaikutuksen näyttötilan sisällä ja ulkopuolella, edustaen yrityksen käsitettä suvaitsevaisuudesta, avoimuudesta ja monipuolisesta kehityksestä. Hyväksymällä lisätyn todellisuuden vuorovaikutteinen näyttötekniikka sekä todellisen ympäristön ja virtuaalisen ympäristön superpositioituminen, laitteen sisällä tapahtuva yrityssuunnittelutapa saavuttaa näyttömuodon muuntamisen kaksiulotteisesta moniulotteiseksi.

Projektin nimi : IDEA DOOR, Suunnittelijoiden nimi : Zheng Peng, Asiakkaan nimi : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Näyttelytila

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.