Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rintakoru

Nautilus Carboniferous

Rintakoru "Nautilus hiilipitoinen" rintakoru tutkii luonnon pyhiä geometrioita, jotka liittyvät kultaiseen suhteeseen. Käyttämällä korkean teknologian materiaaleja rintakoru valmistettiin käyttämällä 0,40 mm hiilikuitu / Kevlar-komposiittilevyä ja huolellisesti rakennettuja komponentteja kullasta, palladiumista ja Tahitin helmenä. Rintakoru edustaa luonnon kauneutta, matematiikkaa ja näiden välistä suhdetta kokonaan käsin ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Projektin nimi : Nautilus Carboniferous, Suunnittelijoiden nimi : Ezra Satok-Wolman, Asiakkaan nimi : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Rintakoru

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.