Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rintakoru

Nautilus Carboniferous

Rintakoru "Nautilus hiilipitoinen" rintakoru tutkii luonnon pyhiä geometrioita, jotka liittyvät kultaiseen suhteeseen. Käyttämällä korkean teknologian materiaaleja rintakoru valmistettiin käyttämällä 0,40 mm hiilikuitu / Kevlar-komposiittilevyä ja huolellisesti rakennettuja komponentteja kullasta, palladiumista ja Tahitin helmenä. Rintakoru edustaa luonnon kauneutta, matematiikkaa ja näiden välistä suhdetta kokonaan käsin ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Projektin nimi : Nautilus Carboniferous, Suunnittelijoiden nimi : Ezra Satok-Wolman, Asiakkaan nimi : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Rintakoru

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.