Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Sibilo

Rengas Sibilo-rengas kiinnittää huomiota yksinkertaisuuteensa. Valkokultainen neutraali sävy toimii puhtaana pinnana heijastaen jalokivin väriä, ja jalokivin jännitysasetukset eivät tee mikään muu elementti kykenemään kiinnittämään huomiota turmaliinista - yksi hienoimmista Brasiliassa löydetyistä jalokivistä ja pääelementti tämä koru.

Projektin nimi : Sibilo, Suunnittelijoiden nimi : Brazil & Murgel, Asiakkaan nimi : Brazil & Murgel.

Sibilo Rengas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.