Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Sibilo

Rengas Sibilo-rengas kiinnittää huomiota yksinkertaisuuteensa. Valkokultainen neutraali sävy toimii puhtaana pinnana heijastaen jalokivin väriä, ja jalokivin jännitysasetukset eivät tee mikään muu elementti kykenemään kiinnittämään huomiota turmaliinista - yksi hienoimmista Brasiliassa löydetyistä jalokivistä ja pääelementti tämä koru.

Projektin nimi : Sibilo, Suunnittelijoiden nimi : Brazil & Murgel, Asiakkaan nimi : Brazil & Murgel.

Sibilo Rengas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.