Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julisteet

Disease - Life is Golden

Julisteet Tämä projekti syntyi halusta luoda konsepteja, jotka kuvaavat sosiaalista tilannetta epätavallisella tavalla ja herkistävät katsojaa ystävällisesti. Taustana on tartuttaa tauteja ja tehdä niistä visuaalisesti houkuttelevia ja kiehtovia. Sairaus on jotain huonoa, mutta se voidaan nähdä eri tavalla.

Projektin nimi : Disease - Life is Golden, Suunnittelijoiden nimi : Giuliano Antonio Lo Re, Asiakkaan nimi : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Julisteet

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.