Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julisteet

Disease - Life is Golden

Julisteet Tämä projekti syntyi halusta luoda konsepteja, jotka kuvaavat sosiaalista tilannetta epätavallisella tavalla ja herkistävät katsojaa ystävällisesti. Taustana on tartuttaa tauteja ja tehdä niistä visuaalisesti houkuttelevia ja kiehtovia. Sairaus on jotain huonoa, mutta se voidaan nähdä eri tavalla.

Projektin nimi : Disease - Life is Golden, Suunnittelijoiden nimi : Giuliano Antonio Lo Re, Asiakkaan nimi : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Julisteet

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.