Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hammashoidon Kauneudenhoitotila

Dental INN

Hammashoidon Kauneudenhoitotila "Dental INN" -hanke on suunniteltu hammaslääketieteelliseksi hoitolaitoksi hammaskauneuden hoidon muodossa Viernheimissä, Saksassa. Hanke edustaa uutta hammaslääkärien sisustuskonseptia, jonka aiheena on "orgaanisten muotojen ja luonnollisten rakenteiden parantavat vaikutukset", ja se kehitettiin pääasiassa tohtori Bergmannille, kansainväliselle akkreditoidulle implanttihammaslääkärille. Hammashoitojen, kuten viilujen ja valkaisujen lisäksi, tohtori Bergmann ja hänen tiiminsä tarjoavat muun muassa implantologian symposioita lukuisille nuorille hammaskirurgille Euroopasta, Aasiasta ja Afrikasta.

Projektin nimi : Dental INN, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Hammashoidon Kauneudenhoitotila

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.