Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hammashoidon Kauneudenhoitotila

Dental INN

Hammashoidon Kauneudenhoitotila "Dental INN" -hanke on suunniteltu hammaslääketieteelliseksi hoitolaitoksi hammaskauneuden hoidon muodossa Viernheimissä, Saksassa. Hanke edustaa uutta hammaslääkärien sisustuskonseptia, jonka aiheena on "orgaanisten muotojen ja luonnollisten rakenteiden parantavat vaikutukset", ja se kehitettiin pääasiassa tohtori Bergmannille, kansainväliselle akkreditoidulle implanttihammaslääkärille. Hammashoitojen, kuten viilujen ja valkaisujen lisäksi, tohtori Bergmann ja hänen tiiminsä tarjoavat muun muassa implantologian symposioita lukuisille nuorille hammaskirurgille Euroopasta, Aasiasta ja Afrikasta.

Projektin nimi : Dental INN, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Hammashoidon Kauneudenhoitotila

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.