Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nykyaikainen Qipao

The Remains

Nykyaikainen Qipao Inspiraatio on peräisin kiinalaisista jäänteistä. ”Keramiikka” on suosituin esitys, joka on suosituin riippumatta kuninkaasta ja ihmisistä. Tutkimuksessani vielä nykyään kiinalaisten esteettisten muodien ja Feng Shuin (sisustus- ja ympäristösuunnittelu) ydinstandardit ovat ennallaan. He pitävät läpikuultavuudesta, kerrostamisesta ja toiveista. Haluan suunnitella Qipaon, jotta keramiikan merkitys ja ominaisuudet saataisiin vanhasta dynastiasta nykymuotoon. Ja provosoi ihmisiä, jotka ovat unohtaneet kulttuurinsa ja etnisyytensä aina, kun olemme i-sukupolvessa.

Projektin nimi : The Remains, Suunnittelijoiden nimi : So Yau Kai, Asiakkaan nimi : KaiSo Styling Produce.

The Remains Nykyaikainen Qipao

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.