Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nykyaikainen Qipao

The Remains

Nykyaikainen Qipao Inspiraatio on peräisin kiinalaisista jäänteistä. ”Keramiikka” on suosituin esitys, joka on suosituin riippumatta kuninkaasta ja ihmisistä. Tutkimuksessani vielä nykyään kiinalaisten esteettisten muodien ja Feng Shuin (sisustus- ja ympäristösuunnittelu) ydinstandardit ovat ennallaan. He pitävät läpikuultavuudesta, kerrostamisesta ja toiveista. Haluan suunnitella Qipaon, jotta keramiikan merkitys ja ominaisuudet saataisiin vanhasta dynastiasta nykymuotoon. Ja provosoi ihmisiä, jotka ovat unohtaneet kulttuurinsa ja etnisyytensä aina, kun olemme i-sukupolvessa.

Projektin nimi : The Remains, Suunnittelijoiden nimi : So Yau Kai, Asiakkaan nimi : KaiSo Styling Produce.

The Remains Nykyaikainen Qipao

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.