Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimikalusteet

Screw Chair

Monitoimikalusteet Nykypäivän rohkeaan elämään keskiluokka ja matalapalkkainen osa yhteiskunnasta on taloudellisimmassa paineessa, joten he ovat kiinnostuneempia yksinkertaisista, halvoista ja hyödyllisistä huonekaluista kuin tyylikkäistä malleista. käyttää, mikä lisää monikokoisen tuotteen tarvetta. Tämän suunnittelun pääasiallinen käyttö on tuoli. Siirtämällä ruuveihin liittyviä tuolin osia, muut käytökset kuten pöytä ja hylly, joita meillä voisi olla. Lisäksi tuolin osat voivat kerätä laatikkoon, joka on tämän suunnittelun pääosa.

Projektin nimi : Screw Chair, Suunnittelijoiden nimi : Arash Shojaei, Asiakkaan nimi : Arshida.

Screw Chair Monitoimikalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.