Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimikalusteet

Screw Chair

Monitoimikalusteet Nykypäivän rohkeaan elämään keskiluokka ja matalapalkkainen osa yhteiskunnasta on taloudellisimmassa paineessa, joten he ovat kiinnostuneempia yksinkertaisista, halvoista ja hyödyllisistä huonekaluista kuin tyylikkäistä malleista. käyttää, mikä lisää monikokoisen tuotteen tarvetta. Tämän suunnittelun pääasiallinen käyttö on tuoli. Siirtämällä ruuveihin liittyviä tuolin osia, muut käytökset kuten pöytä ja hylly, joita meillä voisi olla. Lisäksi tuolin osat voivat kerätä laatikkoon, joka on tämän suunnittelun pääosa.

Projektin nimi : Screw Chair, Suunnittelijoiden nimi : Arash Shojaei, Asiakkaan nimi : Arshida.

Screw Chair Monitoimikalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.