Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimikalusteet

Screw Chair

Monitoimikalusteet Nykypäivän rohkeaan elämään keskiluokka ja matalapalkkainen osa yhteiskunnasta on taloudellisimmassa paineessa, joten he ovat kiinnostuneempia yksinkertaisista, halvoista ja hyödyllisistä huonekaluista kuin tyylikkäistä malleista. käyttää, mikä lisää monikokoisen tuotteen tarvetta. Tämän suunnittelun pääasiallinen käyttö on tuoli. Siirtämällä ruuveihin liittyviä tuolin osia, muut käytökset kuten pöytä ja hylly, joita meillä voisi olla. Lisäksi tuolin osat voivat kerätä laatikkoon, joka on tämän suunnittelun pääosa.

Projektin nimi : Screw Chair, Suunnittelijoiden nimi : Arash Shojaei, Asiakkaan nimi : Arshida.

Screw Chair Monitoimikalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.