Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pölykaula Ja Luuta

Ropo

Pölykaula Ja Luuta Ropo on tasapainottava pölykato ja luuta -konsepti, joka ei koskaan pudota lattialle. Pölykapselin alaosastoon sijoitetun vesisäiliön pienen painon ansiosta Ropo pitää itsensä luonnollisessa tasapainossa. Pölyn pyyhkimisen jälkeen helposti pölykapselin suoran huulen avulla käyttäjät voivat napsauttaa luudan ja pölykaapin yhteen ja laittaa sen pois yhtenä kokonaisuutena huolta siitä, ettei se koskaan pudota. Nykyaikaisen orgaanisen muodon tavoitteena on tuoda sisätiloihin yksinkertaisuutta ja keinuvalla weeble-huojuntaominaisuudella on tarkoitus viihdyttää käyttäjiä lattian puhdistamisen yhteydessä.

Projektin nimi : Ropo, Suunnittelijoiden nimi : Berk Ilhan, Asiakkaan nimi : .

Ropo Pölykaula Ja Luuta

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.