Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viestikortti

Standing Message Card “Post Animal”

Viestikortti Anna eläinkäsittelypakkauksen toimittaa tärkeät viestit. Kirjoittakaa viestisi runkoon ja lähetä sitten kirjekuoren muiden osien kanssa. Tämä on hauska viestikortti, jonka vastaanottaja voi koota yhteen ja näyttää. Sisältää kuusi erilaista eläintä: ankka, sika, seepra, pingviini, kirahvi ja poro. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa.

Projektin nimi : Standing Message Card “Post Animal”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Viestikortti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.