Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viestikortti

Standing Message Card “Post Animal”

Viestikortti Anna eläinkäsittelypakkauksen toimittaa tärkeät viestit. Kirjoittakaa viestisi runkoon ja lähetä sitten kirjekuoren muiden osien kanssa. Tämä on hauska viestikortti, jonka vastaanottaja voi koota yhteen ja näyttää. Sisältää kuusi erilaista eläintä: ankka, sika, seepra, pingviini, kirahvi ja poro. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa.

Projektin nimi : Standing Message Card “Post Animal”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Viestikortti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.