Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lusikka, Lahja

Naming Spoon

Lusikka, Lahja Nimi-lusikka johtui tarpeesta tarjota moderni ja suosittu vaihtoehto lusikalle perinteiselle kastelahjalle. Halusin luoda lusikan, joka voitaisiin räätälöidä ja nimittää nimellä ”Naming Spoon”. Nimenosoitusseremonioiden suosio on lisääntynyt viime aikoina. Halusin luoda esineen, nimeltä Lusikka, joka annetaan nimeämisseremoniassa tai kasteella. Jokainen nimellinen lusikka on ainutlaatuinen ja se voidaan räätälöidä vastaanottajien syntymäkiven kanssa ja alustaa, ja voidaan esitellä perintötavaksi perheille perintöä.

Projektin nimi : Naming Spoon, Suunnittelijoiden nimi : Katherine Alexandra Brunacci, Asiakkaan nimi : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Lusikka, Lahja

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.