Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

UFO

Pöytä Lasin, metallin ja puun yhdistelmä. Nykyinen muotoilu tukee Xo-Xo-l-suunnitteluyrityksen konseptia, jota kuvataan nimellä "positiivisten tunteiden huonekalu". Se on erittäin toimiva muotoilu, vaikka se on ulkoisesti erittäin kevyt ja ainutlaatuinen. Tämä yksikkö on kokonaan purettava yksikkö, joka voidaan purkaa ja koota missä tahansa paikassa.

Projektin nimi : UFO, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

UFO Pöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.