Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

UFO

Pöytä Lasin, metallin ja puun yhdistelmä. Nykyinen muotoilu tukee Xo-Xo-l-suunnitteluyrityksen konseptia, jota kuvataan nimellä "positiivisten tunteiden huonekalu". Se on erittäin toimiva muotoilu, vaikka se on ulkoisesti erittäin kevyt ja ainutlaatuinen. Tämä yksikkö on kokonaan purettava yksikkö, joka voidaan purkaa ja koota missä tahansa paikassa.

Projektin nimi : UFO, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

UFO Pöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.