Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

White Paper

Toimisto Kangasmainen sisustus toteuttaa tilaa suunnittelijoiden luovalle panokselle ja luo mahdollisuuksia lukemattomaan näyttelyyn suunnitteluprosessista. Jokaisen projektin edetessä seinät ja levyt peitetään tutkimuksella, suunnitteluluonnoksilla ja esityksillä, jotka kirjaavat jokaisen suunnittelun kehityksen ja josta tulee suunnittelijan päiväkirja. Valkoiset lattiat ja messinki ovi, joita käytetään ainutlaatuisesti ja rohkeasti vahvaan päivittäiseen käyttöön, keräävät jalanjäljet ja sormenjäljet henkilöstöltä ja asiakkailta todistaen yrityksen kasvun.

Projektin nimi : White Paper, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : Design Systems Ltd..

White Paper Toimisto

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.