Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

White Paper

Toimisto Kangasmainen sisustus toteuttaa tilaa suunnittelijoiden luovalle panokselle ja luo mahdollisuuksia lukemattomaan näyttelyyn suunnitteluprosessista. Jokaisen projektin edetessä seinät ja levyt peitetään tutkimuksella, suunnitteluluonnoksilla ja esityksillä, jotka kirjaavat jokaisen suunnittelun kehityksen ja josta tulee suunnittelijan päiväkirja. Valkoiset lattiat ja messinki ovi, joita käytetään ainutlaatuisesti ja rohkeasti vahvaan päivittäiseen käyttöön, keräävät jalanjäljet ja sormenjäljet henkilöstöltä ja asiakkailta todistaen yrityksen kasvun.

Projektin nimi : White Paper, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : Design Systems Ltd..

White Paper Toimisto

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.