Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Bluetooth-Kaiutin

Black Box

Kannettava Bluetooth-Kaiutin TÀmÀ on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se on kevyt ja pieni, ja sillÀ on emotionaalinen muoto. Suunnittelin Black Box -kaiutinmuodon yksinkertaistamalla aaltojen muotoa. StereoÀÀnen kuuntelemiseksi siinÀ on kaksi kaiutinta, vasen ja oikea. Myös nÀmÀ kaksi kaiutinta ovat kumpikin osa aaltomuotoa. Yksi on positiivisen aallon muoto ja yksi negatiivisen aallon muoto. kÀyttöÀ varten, tÀmÀ laite voi yhdistÀÀ parin muihin elektronisiin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen ja tietokoneeseen, Bluetoothilla ja toistaa ÀÀnen. LisÀksi siinÀ on akun jakaminen. Kun kootaan kaksi kaiutinta, pöydÀlle ilmestyy musta laatikko, kun sitÀ ei kÀytetÀ.

Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on Àlykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. KeskellÀ oleva kynÀnpidike on tilan jÀrjestÀjÀ. LisÀksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevÀt siitÀ kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytÀvalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitÀ niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan kÀyttÀÀ sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi kÀyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitÀ.

Kahvikuppi Ja Lautanen

WithDelight

Kahvikuppi Ja Lautanen Purentakokoisten makeiden herkkujen tarjoaminen kahvin puolella on osa monia eri kulttuureja, koska on tapana tarjoilla kuppi kahvia turkkilaisilla makuilla Turkissa, biscotti Italiassa, churros Espanjassa ja pÀivÀmÀÀrÀt Arabiassa. Kuitenkin tavanomaisissa lautasissa nÀmÀ herkut liukuvat kohti kuumaa kahvikuppia ja tarttuvat tai kasttuvat kahvinvuotoilta. TÀmÀn estÀmiseksi tÀssÀ kahvikupissa on lautanen, jolla on erilliset lÀhtöaukot, jotka pitÀvÀt kahvikohdat paikoillaan. Koska kahvi on yksi tÀrkeimmistÀ kuumista juomista, kahvin juomiskokemuksen laadun parantamisella on merkitystÀ jokapÀivÀisessÀ elÀmÀssÀ.

PöytÀ

Codependent

PöytÀ Koodiriippuvainen sulauttaa psykologian ja suunnittelun, keskittyen erityisesti psykologisen tilan fyysiseen ilmenemiseen, riippuvuuteen. NÀiden kahden toisiinsa kytketyn taulukon on toimittava toisiinsa. NÀmÀ kaksi muotoa eivÀt pysty seisomaan yksinÀÀn, mutta yhdessÀ muodostavat yhden toiminnallisen muodon. FinaalipöytÀ on tehokas esimerkki siitÀ, ettÀ kokonaisuus on suurempi kuin sen osien summa.

RuokailuvÀlineet

Ingrede Set

RuokailuvÀlineet Ingrede-ruokailuvÀlinesarja on suunniteltu ilmaisemaan tÀydellisyyden tarve jokapÀivÀisessÀ elÀmÀssÀ. Sarja haarukkaa, lusikka ja veitsi lovi yhdessÀ magneetteja kÀyttÀmÀllÀ. RuokailuvÀlineet seisovat pystysuunnassa ja luovat harmonian pöytÀÀn. Matemaattisten muotojen avulla voitiin rakentaa yksi nestemÀinen muoto, joka koostuu kolmesta eri kappaleesta. TÀmÀ lÀhestymistapa luo uusia mahdollisuuksia, joita voidaan soveltaa moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten ruokailuvÀlineiden ja muiden vÀlineiden malleihin.

Asuin Prototyyppi

No Footprint House

Asuin Prototyyppi NFH on kehitetty sarjatuotantoon perustuen suurempiin esivalmistettujen asuintyyppien työkalupakkiin. EnsimmÀinen prototyyppi rakennettiin hollantilaiselle perheelle Costa Rican lounaisosassa. He valitsivat kahden makuuhuoneen kokoonpanon, jossa oli terÀsrakenne ja mÀntypuun viimeistely, joka lÀhetettiin mÀÀrÀnpÀÀhÀnsÀ yhdellÀ yksittÀisellÀ kuorma-autolla. Rakennus on suunniteltu keskeisen palvelusydÀmen ympÀrille logistisen tehokkuuden optimoimiseksi kokoonpanossa, kunnossapidossa ja kÀytössÀ. Hankkeella pyritÀÀn kestÀvÀÀn kehitykseen taloudellisen, ympÀristöllisen, sosiaalisen ja alueellisen suorituskyvyn kannalta.