Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pyörätuoli

Ancer Dynamic

Pyörätuoli Pyörätuolia estävä sänkyvaikutus Ancer ei keskity pelkästään sen liikkuvuuden sujuvuuteen, vaan myös potilaan mukavuuteen, etenkin niille, jotka käyttävät sitä pitkään. Innovatiivinen muotoilu ja istuintyynyyn rakennettu dynaaminen turvatyyny ja pyörivä kahva erottavat sen tavallisesta pyörätuolista. Pyörätuolin suunnittelu valmistui paljon työtä tekemällä ja osoittautui auttavan estämään rentoutumisia. Ratkaisu ja suunnitteluperiaatteet perustuvat pyörätuolin käyttäjiltä kerättyihin tuloksiin, mikä johtaa aitoon käyttökokemukseen.

Projektin nimi : Ancer Dynamic, Suunnittelijoiden nimi : Ran Zhou, Asiakkaan nimi : Northeastern University.

Ancer Dynamic Pyörätuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.