Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Veistos

Bubble Forest

Julkinen Veistos Bubble Forest on julkinen veistos, joka on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Se on valaistu ohjelmoitavilla RGB-LED-lampuilla, joiden avulla veistos voi käydä läpi vaikuttavan metamorfoosin auringon laskiessa. Se luotiin heijastuksena kasvien kyvystä tuottaa happea. Otsikkometsä koostuu 18 teräsvarresta / rungosta, jotka päättyvät kruunuihin pallomaisten rakenteiden muodossa, jotka edustavat yhtä ilmakuplia. Kuplametsä viittaa sekä maanjäristöön että järvien, merien ja valtameren pohjasta tunnettuun kasvistoon

Projektin nimi : Bubble Forest, Suunnittelijoiden nimi : Mirek Struzik, Asiakkaan nimi : Altarea.

Bubble Forest Julkinen Veistos

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.