Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Udonravintola Ja Kauppa

Inami Koro

Udonravintola Ja Kauppa Kuinka arkkitehtuuri voi edustaa kulinaarista konseptia? Puun reuna on yritys vastata tähän kysymykseen. Inami Koro keksii perinteisen japanilaisen Udon -ruoan pitäen samalla yleiset valmistustekniikat. Uusi rakennus heijastaa heidän lähestymistapaansa tarkistamalla perinteisiä japanilaisia puurakenteita. Kaikkia rakennuksen muotoa kuvaavia muotoviivoja yksinkertaistettiin. Tähän sisältyy lasirunko, joka on piilotettu ohuiden puupylväiden sisään, katon ja katon kaltevuus kiertynyt, ja pystysuorien seinien reunat ilmaistaan yhdellä viivalla.

Projektin nimi : Inami Koro, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : Miki City..

Inami Koro Udonravintola Ja Kauppa

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.