Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistus Ja Äänijärjestelmä

Luminous

Valaistus Ja Äänijärjestelmä Valaisin on suunniteltu tarjoamaan ergonominen valaistusratkaisu ja surround-äänijärjestelmä yhdessä tuotteessa. Sen tarkoituksena on luoda tunteita, jotka käyttäjät haluavat tuntea, ja hyödyntää äänen ja valon yhdistelmää tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Äänijärjestelmä on kehitetty äänen heijastuksen perusteella ja simuloi huoneen 3D-surround-ääntä ilman, että johdotuksia ja monien kaiuttimien asentamista paikan ympärille tarvitaan. Riipusvalona Luminous luo suoran ja epäsuoran valaistuksen. Tämä valaistusjärjestelmä tarjoaa pehmeän, tasaisen ja matalan kontrastivalon, joka estää häikäisy- ja näköongelmia.

Projektin nimi : Luminous, Suunnittelijoiden nimi : Mohammad Hossein Namayandegi, Asiakkaan nimi : M. Namayandegi.

Luminous Valaistus Ja Äänijärjestelmä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.