Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

vanory Estelle

Valaisin Estelle yhdistää klassisen muotoilun sylinterimäisen, käsintehdyn lasirungon muodossa innovatiiviseen valaistustekniikkaan, joka tuottaa kolmiulotteisia valotehosteita tekstiilivarjostimeen. Tarkoituksella suunniteltu muuttamaan valaistustunnelmat tunnekokemukseksi, Estelle tarjoaa äärettömän valikoiman staattisia ja dynaamisia tunnelmia, jotka tuottavat kaikenlaisia värejä ja siirtymiä, joita ohjataan valaisimen kosketuspaneelilla tai älypuhelinsovelluksella.

Projektin nimi : vanory Estelle, Suunnittelijoiden nimi : Chris Herbold, Asiakkaan nimi : vanory.

vanory Estelle Valaisin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.