Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Perheen Asuinpaikka

Sleeve House

Perheen Asuinpaikka Tämän todella ainutlaatuisen kodin on suunnitellut huomattava arkkitehti ja tutkija Adam Dayem, ja se voitti äskettäin toisen sijan American-Arkkitehtien Yhdysvaltain Vuoden rakennus -kilpailussa. 3-BR / 2,5-kylpyammeinen koti sijaitsee avoimilla, liikkuvilla niityillä ympäristössä, joka tarjoaa yksityisyyttä sekä dramaattisia laakso- ja vuoristomaisemat. Niin arvoituksellinen kuin se on käytännöllinen, rakenne on suunniteltu kaavamaisesti kahdeksi leikkautuvaksi holkkimaiseksi tilavuudeksi. Kestävästi hankittu hiiltävä puujulkisivu antaa talolle karkean, haalistuvan tekstuurin, nykyaikaisen tulkinnan Hudsonin laakson vanhoista latoista.

Projektin nimi : Sleeve House, Suunnittelijoiden nimi : Adam Dayem, Asiakkaan nimi : actual / office.

Sleeve House Perheen Asuinpaikka

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.