Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lehden Kannen

TimeFlies

Lehden Kannen Pääideana oli erottua perinteisten asiakaslehteiden joukosta. Ensinnäkin epätavallisen kannen avulla. TimeClies-lehden Nordica-lentoyhtiön etukannessa on nykyaikainen virolainen muotoilu, ja lehden nimen kunkin numeron kannessa kirjoittaa esitellyn työn tekijä käsin. Lehden moderni ja minimalistinen muotoilu välittää ilman lisäsanoja uuden lentoyhtiön luovuus, virolaisen luonteen houkuttelevuus ja nuorten virolaisten suunnittelijoiden menestys.

Projektin nimi : TimeFlies, Suunnittelijoiden nimi : Sergei Didyk, Asiakkaan nimi : Nordica.

TimeFlies Lehden Kannen

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.