Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Dezanove

Talo Arkkitehdin inspiraatio tuli ”bateiden” regeneroidusta eukalyptuspuusta. Nämä ovat suiston simpukoiden tuotantoalustat ja muodostavat erittäin tärkeän paikallisen teollisuuden Espanjassa, Ria da Arousa -alueella. Eukalyptuspuuta käytetään näissä alustoissa, ja alueella on tämän puun jatkeita. Puun ikää ei ole piilotettu, ja puun erilaisia ulko- ja sisäpintoja käytetään luomaan erilaisia tuntemuksia. Talo yrittää lainata ympäristön perinteitä ja paljastaa ne suunnittelussa ja yksityiskohdissa kertovan tarinan kautta.

Projektin nimi : Dezanove, Suunnittelijoiden nimi : iñaki leite, Asiakkaan nimi : YourArchitectLondon.

Dezanove Talo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.