Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Dezanove

Talo Arkkitehdin inspiraatio tuli ”bateiden” regeneroidusta eukalyptuspuusta. Nämä ovat suiston simpukoiden tuotantoalustat ja muodostavat erittäin tärkeän paikallisen teollisuuden Espanjassa, Ria da Arousa -alueella. Eukalyptuspuuta käytetään näissä alustoissa, ja alueella on tämän puun jatkeita. Puun ikää ei ole piilotettu, ja puun erilaisia ulko- ja sisäpintoja käytetään luomaan erilaisia tuntemuksia. Talo yrittää lainata ympäristön perinteitä ja paljastaa ne suunnittelussa ja yksityiskohdissa kertovan tarinan kautta.

Projektin nimi : Dezanove, Suunnittelijoiden nimi : iñaki leite, Asiakkaan nimi : YourArchitectLondon.

Dezanove Talo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.