Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Yan

Jakkara Lapsi ovat aina hyvä inspiraation lähde. Näin he inspiroivat Yan-jakkaraa ja loivat sen. 'Yan' tarkoittaa silmää kiinan kielellä. Lasten näkökulmasta inspiroituna Yan-jakkara luotiin ilmaisemaan kuinka upea ja värikäs maailma on lapsen silmien kautta. Jakkaran muoto on johdettu silmän poikkileikkauksesta. Käyttämällä eloisia kankaan värejä edustamaan ihmeellistä maailmaa ja vastakkain kirkkaan läpinäkyvän akryylin kanssa, jakkara esittelee vahvan identiteettinsä ja kiinnostavat näkökulmansa etenkin epätavallisen muodon kanssa.

Projektin nimi : Yan, Suunnittelijoiden nimi : Irene Lim, Asiakkaan nimi : Shin.

Yan Jakkara

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.