Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Maljakko

Flower Shaper

Maljakko Nämä maljakkojen sarjat ovat seurausta saven ja itse rakennetun 3D-savitulostimen ominaisuuksien ja rajoitusten kokeilusta. Savi on pehmeää ja taipuisaa märkänä, mutta tulee kovaksi ja hauraaksi kuivana. Uunissa kuumentamisen jälkeen savi muuttuu kestäväksi, vedenpitäväksi materiaaliksi. Painopiste on mielenkiintoisten muotojen ja tekstuurien luomisessa, joiden tekeminen on joko vaikeaa ja aikaa vievää tai edes toteutettavissa perinteisillä menetelmillä. Materiaali ja menetelmä määrittelivät rakenteen, tekstuurin ja muodon. Kaikki työskentelevät yhdessä kukien muotoilun helpottamiseksi. Muita materiaaleja ei lisätty.

Projektin nimi : Flower Shaper, Suunnittelijoiden nimi : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Asiakkaan nimi : xprmnt.

Flower Shaper Maljakko

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.