Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelysuunnittelu

AS & Palitra

Näyttelysuunnittelu Osaston AS & PALITRA päätavoite on esitellä yrityksen tuotteiden taustakuva sisustuselementtinä MosBuild 2016. -näyttelyssä. Osaston esteettisen konseptin hallitseva elementti on pergola. Kattopalkkien päät sijoitetaan jalustan ulkopuolelle ja tekevät illuusion muutoksesta sisätilojen ulkopuolelle. Jalustan tila, jonka järjestävät kaaret ja palkit, fragmentit seinistä taustakuvilla ja luovat avoimuuden.

Projektin nimi : AS & Palitra, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Bilak, Asiakkaan nimi : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Näyttelysuunnittelu

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.