Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Lunipse

Lamppu "Lunipse" on sarja katto ruokapöytälamppu, joka on valmistettu lasista ja ultranaarmuuntuneesta teräksestä, käärittynä siihen inspiroituna kuunpimennysilmiöstä, koska maapallon ilmapiiri heijastaa auringonvaloa varjokartioon. Tavoitteena on tuoda kuunvalo ja esitys kuunpimennyksestä kodin ilmapiiriin. Suorituskyky ja esteettinen kauneus yhdistyvät ja luovat myös emotionaalisen yhteyden "Lunipse": n ja käyttäjän välillä, laajemman valon ja paremman leviämisen ja valaistuksen. Nämä houkuttelevat teräspeitteisät lampunvarjostimet antavat modernin tunteen.

Projektin nimi : Lunipse, Suunnittelijoiden nimi : Nima Bavardi, Asiakkaan nimi : Nima Bvi Design.

Lunipse Lamppu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.