Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Newmoon

Lamppu Newmoon on puhalletun lasin valmistama kattovalaisin, ja pienet valot sijaitsevat kuun pinnan innoittamana reikien sisällä ja sen cheesy-reiät tavoitteena on tuoda kuuvalo kodin ilmapiiriin. Tämä katseenhimoinen lasivalaisin, jonka kaarevat reiän reunat antavat modernin tunteen. Nämä valoreiät käärekulmassaan valaisevat paremmin ja laajemmin. Suorituskyky ja esteettinen kauneus yhdistyvät ja tarjoavat myös emotionaalisen yhteyden "Newmoon" ja ihmisten välille.

Projektin nimi : Newmoon, Suunnittelijoiden nimi : Nima Bavardi, Asiakkaan nimi : Nima Bvi Design.

Newmoon Lamppu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.