Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohva

Marilyn Two Seat

Sohva Inspiroi uskomattoman Marilyn Monroe ja hänen pieni valkoinen mekko. Hänen eleganssinsa loistaa koko tämän sohvan jalkojen piirustuksessa ja tuo esiin erityisen verhoilutekniikan, joka simuloi mekon liikettä. Marilyn-sohva lupaa tällä tavalla täyttää huoneesi eleganssilla, joka ylittää lomakkeiden tulkinnan, ja vangita kaikkien aikojen ikonisimpien diivien kaikki glamourit ja seksikkäys.

Projektin nimi : Marilyn Two Seat, Suunnittelijoiden nimi : Rafaela Luís, Asiakkaan nimi : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Sohva

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.