Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpylä, Kauneussalonki

LYNX CLUB Business & Beauty

Kylpylä, Kauneussalonki Kompleksi, joka koostuu kolmesta kerroksesta. Sisustus ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen avaruuden tyyliin. Koostuu aulasta ja viidestä salista, joissa on uima-altaat ja SPA-alueet. Jokaisen aulan tila on teknisesti varustettu monikäyttöinen, lakonisesti yksinkertaisimmat muodot, turvallinen ja mukava. Jokaisessa huoneessa on värimaailma. Tarjolla on futurismin ja surrealismin elementtejä, jotka korostavat sisustuksen identiteettiä. 3. kerroksessa sijaitsevat sali, ravintola ja kirjailijahotellin SPA-numerot

Projektin nimi : LYNX CLUB Business & Beauty, Suunnittelijoiden nimi : Gurleva Marina, Asiakkaan nimi : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Kylpylä, Kauneussalonki

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.