Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas Ja Riipus

Natural Beauty

Rengas Ja Riipus Luonnonkauneus -mallisto luotiin kunnianosoituksena Amazonin metsälle, joka ei kuulu vain Brasilialle, vaan koko maailmalle. Tämä kokoelma yhdistää luonnon kauneuden ja feminiinisten käyrien aistillisuuden, missä korut muotoilevat ja hyväilevät naisen vartaloa.

Projektin nimi : Natural Beauty, Suunnittelijoiden nimi : Gabriel Juliano, Asiakkaan nimi : Gabriel Juliano.

Natural Beauty Rengas Ja Riipus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.