Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Komposiittisoitin

Celloridoo

Komposiittisoitin Celloridoo on uusi soitin, joka koostuu sellun kaltaisesta joustavasta kielisoittimesta ja australialaisesta yksinkertaisesta puhallinsoittimesta Didgeridoo. Celloridoo akordina, jota soitetaan jousella, viritetään viidenneksissä, alkaen A3: sta, jota seuraa D3, G2 ja sitten C2 alimpana kielenä. Soittimen toinen osa aerofonina on asetettu C-näppäimelle, joka sopii monenlaisiin musikoihin. Tätä osaa pelataan jatkuvasti värähtelevillä huulilla droonin tuottamiseksi käyttämällä erityistä hengitystekniikkaa, jota kutsutaan pyöreäksi hengitykseksi.

Projektin nimi : Celloridoo, Suunnittelijoiden nimi : Aidin Ardjomandi, Asiakkaan nimi : Aylin Design.

Celloridoo Komposiittisoitin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.