Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pelilauta

smart board

Pelilauta Pelipöydät edustavat didaktisia resursseja, jotka auttavat lapsia hankkimaan tietoja, taitoja, ehtoja ja kokemuksia esiopetuksessa. Tämän kortin käyttö rohkaisee ja parantaa hienomotoristen taitojen, käytännön taitojen sekä loogisen ja matemaattisen ajattelun kehittämistä. Myös nämä levyt edistävät kognitiivista kehitystä ja stimuloivat puheen kehitystä. Hauskan ja helpon tavan kanssa leikkiessään lapset kehittävät kykyjään ja harjoittavat tiettyjä taitoja. Älykkäät levyt sisältävät virheenhallinnan ja edistävät mielikuvituksen ja luovuuden kehittymistä.

Projektin nimi : smart board, Suunnittelijoiden nimi : Ljiljana Reljic, Asiakkaan nimi : smart board.

smart board Pelilauta

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.