Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Papillon

Sohvapöytä Papillon on veistoksellinen, mutta toimiva sohvapöytä, joka ratkaisee pöytäten käytön sekä kirjojen ja aikakauslehtien varastoinnin tai asettelun helposti ja tyylikkäästi. Yksittäinen, litteä elementti yhdistetään spatiaaliseksi rakenteeksi, jotta se voidaan sijoittaa vapaasti lasikannen alle, jolloin saadaan aikaan kalteva säilytystila, joka tuo sen sisällön aina löysään järjestykseen. Tukien ollessa tyhjiä, tukielementit herättävät lehtiä ja avaa kirjoja satunnaisessa harmoniassa, joka muuttuu vain hienovaraisesti sisälle kasaantuneen lukuaineen kautta.

Projektin nimi : Papillon, Suunnittelijoiden nimi : Oliver Bals, Asiakkaan nimi : bcndsn.

Papillon Sohvapöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.