Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Palkkipöytä

Par 789232

Palkkipöytä Par 789232 -pöydästä on saanut inspiraatiota orgaanisista suunnitteluprosesseista ja luonteesta. Pylväspöydän suunnittelu on luotu parametrisella algoritmilla, jonka muotoa varten siemenenä on numero 789232, joten mallin nimi on Par 789232. Kaiken kaikkiaan se on moderni muotoilu ainutlaatuisella muodollaan, joka soveltuu sekä kaupalliseen että kotitalouskäyttöön.

Projektin nimi : Par 789232, Suunnittelijoiden nimi : Ivan Mickewicz, Asiakkaan nimi : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Palkkipöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.