Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalon Sisustus

Casa Dova

Asuintalon Sisustus Leikkii, ottaen melkein yksilön ympärillä, valaisevalla valolla, mutta ei viitepisteinä. Innovatiiviset materiaalit, teknisesti täydellinen ja täysin integroitu. Tuo heidän mukanaan poikkeuksellisia merkkejä siitä, että arkkitehtuurin "mestarit" ovat ohi ja löytävät itsensä nyt, asettaen heidät näkyvyyteen, nuoruuteensa. Yhdistämällä alkuperäinen loisto tietoihin, tekniikkaan ja tunneiden utopiaan, joka oli aikoinaan loistavaa taitavuutta, yllättävän uudenaikaisessa "vanhassa" ja ainutlaatuisessa ympäristössä.

Projektin nimi : Casa Dova, Suunnittelijoiden nimi : Alessandro Marchelli, Asiakkaan nimi : Casa DOVA.

Casa Dova Asuintalon Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.