Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminnalliset Kainalosauvat

Lazarus

Monitoiminnalliset Kainalosauvat yksinkertainen, mahdollinen ei-sähköinen työvoimakone, joka on todella suunniteltu vammaisten sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja kuntoutukseen. Koska ei ole hankalaa, se jäljittelee täydellisesti tavallisen ihmisen kävelyprosessia. Esimerkiksi liikkuu aina käsivarsi jalan toisella puolella. vammainen jalka voi kiivetä portaiden kanssa, koska se voi tuoda keppejä. Myös kepit voidaan muuntaa täydelliseksi tuoliksi. Jos ei, Lazarus lataa keppejä. Lääketieteellisenä koneena Lazarus on tehokas, koska käyttäjä voi asteittain ja automaattisesti kuntoutua normaalissa sosiaalisessa vuorovaikutuksessa, ei lopettaa kuntoutuksen työskentelyä

Projektin nimi : Lazarus, Suunnittelijoiden nimi : Sung-Hyeon Yoo, Asiakkaan nimi : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Monitoiminnalliset Kainalosauvat

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.