Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistu Maljakko

Ampoule

Valaistu Maljakko Pisara valoa, arkkityyppinen ja puhdas muoto, joka dynaamisessa impulssissaan kertoo kukkalahjan ainutlaatuisesta runosta. Tämä on inspiroiva ajatus jättiläismaljastosta yhdelle kukalle, suunnittelutuotteelle, joka kuvaa kaikkea tilaa yksinkertaisuudellaan ja kertoo historiansa taianomaisuuden.

Projektin nimi : Ampoule, Suunnittelijoiden nimi : Federico Traverso, Asiakkaan nimi : Myyour.

Ampoule Valaistu Maljakko

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.