Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vodkapullo

Snowflake Vodka

Vodkapullo Inspiroin lumihiutaleen yksinkertaisuudesta ja samalla monimutkaisuudesta. Suurimman osan ajasta me vain kuljemme läpi elämän huomamatta edes kaikkea kauneutta ja monimutkaisuutta asioiden ympärillämme. Luonto on täynnä yksinkertaisia asioita, mutta kun alkaa kiinnittää huomiota, huomaat, että nuo yksinkertaiset asiat ovat paljon monimutkaisempia kuin luulit. Se oli alku suunnittelulleni, joka yritti tulkita ja luoda pullolle uuden muodon täysin luonnonmukaisuudessa. Aivan kuten luonnossa, kun lähentämme monimutkaisia muotoja, jotka saattavat nähdä mielivaltaisen silmälle, löydämme geometrisen kuvion.

Projektin nimi : Snowflake Vodka, Suunnittelijoiden nimi : Adrian Munoz, Asiakkaan nimi : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodkapullo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.