Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vodkapullo

Snowflake Vodka

Vodkapullo Inspiroin lumihiutaleen yksinkertaisuudesta ja samalla monimutkaisuudesta. Suurimman osan ajasta me vain kuljemme läpi elämän huomamatta edes kaikkea kauneutta ja monimutkaisuutta asioiden ympärillämme. Luonto on täynnä yksinkertaisia asioita, mutta kun alkaa kiinnittää huomiota, huomaat, että nuo yksinkertaiset asiat ovat paljon monimutkaisempia kuin luulit. Se oli alku suunnittelulleni, joka yritti tulkita ja luoda pullolle uuden muodon täysin luonnonmukaisuudessa. Aivan kuten luonnossa, kun lähentämme monimutkaisia muotoja, jotka saattavat nähdä mielivaltaisen silmälle, löydämme geometrisen kuvion.

Projektin nimi : Snowflake Vodka, Suunnittelijoiden nimi : Adrian Munoz, Asiakkaan nimi : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodkapullo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.