Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Modulaarinen Sohva

Cloche Sofa

Modulaarinen Sohva Cloche-sohva on teos, joka muuntaa osan kaupunkielämästä esineiksi. Sitä voidaan käyttää veistoksena, ympäröivänä valona tai modulaarisena sohvana. Se edustaa maiseman kehitystä, joka purkaa vakiintuneet rakennestandardit ja rakennusmateriaalien elementit ja toistaa löydetyn materiaalin hienostuneeseen muotoiluun, muuttaen yhteisen esineen merkitykselliseksi amalgaamiksi. Tämä kappale valjastaa esineet, jotka ovat menettäneet alkuperäisen käyttötarkoituksensa, heitettiin pois, kunnostettiin ja kunnostettiin.

Projektin nimi : Cloche Sofa, Suunnittelijoiden nimi : Carlo Sampietro, Asiakkaan nimi : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modulaarinen Sohva

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.